Ministrul de Interne a mers personal la spital sa se intereseze de starea de sanatate a celor trei jandarmi raniti.

"Stefania e in stare buna, s-a ridicat din pat. Are contuzii si multiple leziuni, dar starea ei este buna si va fi externata maine", a spus ministrul de Interne Carmen Dan la iesirea de la spitalul Floreasca,

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cu cateva ore mai devreme, Marius Militaru, purtator de cuvant al Jandarmeriei Romane, a explicat in cadrul conferintei de presa ca tanara ar putea ramane paralizata in urma fracturii cervicale.

De cealalta parte, Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a spus ca tanara a suferit un traumatism cranio cerebral minor, un traumatism la coloana cervicala, contuzii toraco-abdominale si hematoame la nivelul fetei.

Potrivit libertatea.ro, aceste aspecte au fost cunoscute de azi-noapte, la scurt timp dupa ce tanara a ajuns la spital. Se stia de aseara ca ea nu are fractura cervicala. Neclar este de ce purtatorul de cuvant nu a fost informat corect.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si