Dima a fost aruncat ca un obiect! Părinţii nu au vrut să-l vadă după naştere, pe motiv că arată ciudat. Câţiva ani mai târziu, s-a întâmplat ceva miraculos

Dima are o poveste de viaţă care nu poate lăsa indiferent pe nimeni! Drama sa a făcut înconjurul lumii şi a emoţionat milioane de oameni.

Author: M. P. duminică 28 octombrie 2018 , 11:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dima s-a născut în Ucraina. Din păcate, la naştere el a primit diagnosticul de hidrocefalie ("apă la creier") şi din acest motiv părinţii l-au abandonat din prima clipă în care a venit pe lume.

Micuţul a ajuns într-un orfelinat pentru persoane cu dizabilităţi, iar lucrurile nu au fost deloc uşoare pentru el.

La vârsta de 4 ani, micuţul se dezvoltase intelectual cu mult peste aşteptări, având un vocabular foarte bogat. Însă chiar şi aşa, copilul avea probleme în a se hrăni singur cu lingura şi nici nu putea merge.

Citeste si: „Nu știu dacă o să trăiesc sau dacă o să mor”. Un băiat din Siria, prins sub dărâmături, cere ajutor printr-un mesaj postat în mediul online- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Odată cu izbucnirea războiului în Ucraina, lucrurile aveau să devină şi mai tragice.

Copiii din orfelinate erau evacuaţi sau plimbaţi dintr-un loc în altul, iar starea lui s-a deteriorat şi mai mult.

În stare deplorabilă, copilul căruia nu îi mai dădea nimeni nicio şansă a ajuns la un nou orfelinat, iar acolo avea să se schimbe viaţa lui complet.

O familie din SUA care îşi dorea să salveze un copil aflat în suferinţă l-au adoptat pe micuţul Dima.

Viaţa lui s-a schimbat complet, iar starea de sănătate s-a îmbunătăţit. Copilul trăieşte acum în America, poartă numele Zebadiah şi este înconjurat de o familie iubitoare cu 7 fraţi, la rândul lor, adoptaţi.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si