Dima Trofim, mărturisiri emoţionante despre moartea surorii: "Trebuia să trăiască! E greşeala doctorilor"

În sufletul lui Dima se duc lupte grele! Tânărul a vorbit foarte emoţionat de sora sa, care nu mai se află printre noi. Dima a făcut mărturisiri cu lacrimi în ochi.

Author: Madalina Cotorceanu duminică 02 decembrie 2018 , 15:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dima Trofim a vorbit despre moartea surorii lui, dar şi despre momentele grele prin care a trecut. Îi simte foarte mult lipsa, iar Dima îi mulţumeşte pentru toate lucruri pe care le-a învăţatat de la ea. De asemenea, tânărul artist susţine că sora lui ar fi murit din cauza medicilor.

"Nu poţi să ieşi din acea perioadă, trebuie doar să încerci să accepti, să încerci, cu toate că nici asta n-am făcut, dar trebuie să mergi inainte. Mi-e greu. Nu-ti pot spune cu cuvintele mele cum am trecut, sau dacă am trecut, sau nu am trecut, nu ştiu. Nu accept, nu pot să accept. Însă eu am găsit puterea în mine de a merge mai departe. Pentru că ei, Dima, sunt aşa datorită ei. Ea m-a educat, ea m-a făcut cine sunt şi absolut tot ce am. Şcoala muzicală tot datorită ei. Eu eram sceptic, nu ştiam dacă să merg sau nu, la dansuri la fel tot aşa.

Trebuia să trăiască! Sora mea trebuia să trăiască! Dar s-a întâmplat uite aşa. E greşeala doctorilor. Acum se fac investigaţii la acest caz şi o să am un răspuns cât de curând o să vedem. Îi simt prezenţa întotdeauna şi nu doar în activităţi", a spus Dima pentru un post tv.

Citeste si: Greșeala fatală făcută de iubita lui Gicuţă din Apărători, după ce a fost băgată în portbagaj pentru a-i da foc- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Autor: Andreea Voicu 
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si