“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, cel mai simplu de înțeles quiz show, cu si despre cuvinte, revine în casele românilor cu un nou sezon, din 30 august!  Încă de la primele ediții difuzate, "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" s-a dovedit a fi un succes, show-ul devenind la scurt timp de la lansare un obicei în casele românilor de toate vârstele și profesiile. Emisiunea a transformat limba română într-un domeniu atractiv pentru întreaga familie, oferind o experiență captivantă și educativă tuturor celor care o urmăresc.

Din 30 august, revine "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" cu un nou sezon, la Kanal D!

Din 30 august, revine "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" cu un nou sezon, la Kanal D!

Când va fi difuzat quiz show-ul?

Quiz show-ul fenomen va fi difuzat în fiecare miercuri, joi și vineri, de la ora 22:30, la Kanal D, iar amfitrionul acesteia, Dan Negru, pregătește noi provocări și întrebări inedite pentru concurenți, dar și pentru telespectatorii care își testează cunoștințele din confortul propriului cămin.      

Citește și: De astăzi poţi sa fii as în “Jocul cuvintelor”! Emisiunea fenomen, prezentată de Dan Negru la Kanal D, are aplicaţie pentru telefonul mobil!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

 Mecanismul simplu și ingenios al jocului face ca "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" să fie accesibil tuturor și să cultive pasiunea pentru cuvinte, sensuri ale acestora și puzzel-uri. Toti pasionații de cuvinte, de limba română, precum si iubitorii jocurilor de perspicacitate și cultură generală vor avea parte de noi definitii care să le pună la încercare cunostințele si viteza de reacție.

 

Când poate fi urmărită emisiunea?

Cu un nou sezon plin de provocări și distracție, "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" continuă să antreneze mințile și să inspire pasiunea pentru limba română. Primiți o invitație la joacă  si educatie, începând cu 30 august, de miercuri până vineri, de la ora 22:30, la Kanal D.

Mai multe detalii despre noul sezon „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” vor fi furnizate, în perioada următoare, prin comunicate de presă şi informații pe proprietățile Dogan Media Internațional.

Citește și: “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, quiz-ul fenomen, care antrenează inteligența și vocabularul românilor, revine cu un nou sezon, în curând, la Kanal D!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si