Dinamovistul Adrian Nastase s-a enervat pe un celebru comentator sportiv care l-a acuzat ca a instrainat stadionul Stelei: “Dumitru Graur are problema cu memoria! Ii recomand un tratament cu Ginko Biloba”

Fostul premier Adrian Nastase este un mare suporter al lui Dinamo Bucuresti.

Matei Vaihan, joi 14 decembrie 2017 , 08:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Adrian Nastase este un fan al lui Dinamo, dar s-a aratat deranjat de faptul ca fostul comentator sportiv Dumitru Graur a spus, intr-o emisiune televizata, ca politicianul a luat decizia ca stadionul marii rivale, Steaua, sa fie transferat de la stat la privat. “Dumitru Graur are probleme cu memoria”, a postat Nastase. 

“Intr-o discutie pasionanta despre fotbal, istorie, hotii dar si despre cartea generalului Laurentiu Rosu, Dumitru Graur explica, cu vehementa, problemele cu stadionul, ale clubului Steaua, prin decizia luata de a se transfera stadionul Steaua la o structura privata. Vinovatul era, desigur, premierul Adrian Nastase, care, de coniventa cu ministrul Babiuc, ar fi decis acel transfer”, a relatat fostul prim-ministru.

“In realitate, hotararea de guvern  ( HG 66/1999, pe care o anexez ) a fost aprobata de premierul Radu Vasile, fiind contra-semnata de Babiuc, Remes si Crin Antonescu. Singurul lucru pe care pot sa-l fac, in aceste conditii, este sa-i recomand lui Dumitru Graur un tratament cu Ginko Biloba”, a incheiat Adrian Nastase.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si