Incidentul a avut lor în Sibiu, iar mama barză le-a topit inimile internauților cu devotamentul său și cu dăruirea de care a dat dovadă în preajma pericolului.

"Noaptea trecută nu a fost una obișnuită pentru noi. Nu că în rest am avea o viață obișnuită:) Așa se face că undeva după miezul nopții am primit un telefon de la Dispeceratul de Urgență 112. Un cuib de barză din Orlat luase foc.

Am pornit imediat spre Orlat sperând să se mai poată face ceva pentru berze și puii lor.

Au fost momente grele când așteptam pompierii și auzeam puii clămpănind în cuib. Una dintre berze a rămas în permanență la cuib chiar și atunci când focul s-a întețit. Cu sprijinul echipei SDEE Transilvania Sud Filiala Sibiu s-a întrerupt furnizarea curentului electric și pompierii au putut interveni pentru stingerea incendiului.
Au fost preluați 4 pui de barză toți cu arsuri la nivelul corpului și picioarelor cel mai mic dintre ei fiind cel mai grav ars. Puii vor rămâne în grija noastră până când vor putea fi eliberați. Mulțumim frumos echipelor SDEE Transilvania Sud Filiala Sibiu și ISU Sibiu care au intervenit azi noapte."

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

A doua zi după incendiu, mama barză a început să îşi reconstruiască pe acelaşi stâlp un nou cuib.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si