Femeia este acuzată că a pretins un comision de 4% din valoarea lucrării, de la reprezentantul firmei care reabilita unitatea de învăţământ, şi a primit 21.000 de euro şi 35.000 de lei, în mai multe tranşe.

Procurorii din cadrul DNA au dispus trimiterea în judecată a inculpatei Zanfir Carmen Elena, director şi ordonator de credite la o şcoală gimnazială din Bucureşti, plasată în arest la domiciliu pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită.

Citeste si: Orban: Căutăm soluţii pentru a asigura sumele necesare pentru achiziţionarea tabletelor pentru elevi

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

”În perioada septembrie-octombrie 2019, inculpata Zanfir Carmen Elena ar fi pretins de la reprezentantul unei societăţi comerciale (martor), un comision de 4% (137.236 lei) din valoarea totală a sumei facturate de societate în executarea unui contract de lucrări de reabilitare a şcolii, pentru ca, în schimb, să aprobe plăţile către societate, precum şi încheierea unui act adiţional de prelungire a duratei contractului”, a transmis DNA, miercuri, printr-un comunicat de presă.

Citeste si: Toţi bebeluşii din Timişoara infectaţi cu coronavirus au fost externaţi

Procurorii au precizat că, în diferite tranşe, directoarea şcolii a primit 35.000 de lei şi 21.000 de euro, ultima tranşă în data de 14 aprilie 2020 când procurorii au procedat la constatarea infracţiunii flagrante.

Citeste si: Vine al doilea val de coronavirus? La gripa spaniola a adus cele mai multe morti

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bucureşti cu propunere de a se menţine măsura preventivă şi cea asigurătorie dispuse în cauză.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si