"Pe măsură ce numeroase ţări reduc testarea, OMS primeşte din ce în ce mai puţine informaţii despre transmitere şi secvenţiere", a declarat directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată la sediul OMS din Geneva.

Directorul OMS ne avertizează cu privire la relaxarea mult prea bruscă

"Acest lucru ne face din ce în ce mai orbi faţă de modurile de transmitere şi evoluţia" virusului, a subliniat el, transmite Reuters.

Și ratele de testare au scăzut cu 70% până la 90%.

Bill Rodriguez, directorul executiv al FIND, o organizaţie de ajutor global ce colaborează cu OMS pentru extinderea accesului la testare, a precizat că ratele de testare au scăzut cu 70% până la 90%.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

Citeste si: Dr. Marinescu, despre cazul fetiţei de 5 ani cu hepatită severă: E o ipoteză în care e vorba şi de adenovirus, dar nu stabileşte relaţie de cauzalitate cu această formă de hepatită

"Avem o abilitate fără precedent de a şti ce se întâmplă. Şi cu toate acestea, în prezent, pentru că testele au fost primele victime ale deciziei globale de a lăsa garda jos, devenim orbi faţă de ceea ce se întâmplă cu acest virus", a declarat el.

Bilanț COVID-19 din 26 aprilie 2022, în România. 2 decese în ultimele 24 de ore

Bilanț COVID-19 din 26 aprilie 2022, în România. Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 724 de cazuri noi COVID.

Citeste si: VIDEO- Ministrul Sănătății a vorbit despre cazul de hepatită acută severă a unui copil din România: „Este o fetiță de doar cinci ani, nu a...”

În intervalul 25.04.2022 (10:00) – 26.04.2022 (10:00) au fost raportate de către INSP 2 decese (2 femei).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si