Directorul unui spital din Wuhan a murit din cauza coronavirusului / Bilanţul deceselor la nivel mondial este de 1873

Directorul unui spital din Wuhan, epicentrul îmbolnăvirilor cu coronavirus, a murit marţi dimineaţă din cauza infectării cu Covid-19, anunţă CNN, bilanţul deceselor la nivel mondial fiind de 1873 de persoane.

M.A., marți 18 februarie 2020 , 08:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Liu Zhiming, directorul Spitalului Wuchang din Wuhan, care era neurochirurg, a murit marţi dimineaţă din cauza noului coronavirus, anunţă Comisia locală de sănătate.

La finalul zilei de luni, Comisia de sănătate din China a confirmat 98 de decese din cauza coronavirusului, 93 dintre acestea fiind în provincia Wuhan, bilanţul victimelor în China ajungând la 1.868, cărora li se adaugă cele cinci decese înregistrate în afara Chinei, în Hong Kong, Taiwan, Japonia, Filipine şi unul în Franţa.

Citeste si: Fostul preşedinte al Transelectrica Marius Dănuţ Caraşol, care şi-a falsificat diploma de studii, condamnat la doi ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare

De asemenea au fost confirmate încă 1.866 de cazuri de îmbolnăvire în China.

Citeste si: Tânără româncă, păcălită de cea mai bună prietenă, a ajuns pe mâna traficanților de carne vie

Numărul total de cazuri confirmate în China este de 72.436, numărul total la nivel global fiind de 73.325.

Citeste si: Fără termoscanere pe Aeroportul din Otopeni, în plină epidemie de coronavirus! „Domnesc nepăsarea, neștiința, neputința”

Autorităţile medicale din China afirmă că 12.552 de pacienţi au fost vindecaţi şi au părăsit spitalul.

Pe nava Diamond Princess, aflată în carantină la Yokohama, au fost înregistrate încă 99 de cazuri de îmbolnăvire. Peste 300 de cetăţeni americani au fost deja evacuaţi de pe navă, iar Hong Kong-ul şi Coreea de Sud au început deja demersurile pentru evacuarea propriilor cetăţeni aflaţi la bordul acesteia.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si