Distracție INCREDIBILĂ în satul Vioricăi Dăncilă! Tinerii din Hoarca, acolo unde premierul și-a făcut nunta, și-au instalat piscină într-o...furgonetă

Viorica Dăncilă și-a făcut nunta, chiar înainte de Revoluție, în satul soțului Cristinel. Astăzi, tinerii din satul doljean Hoarca arată că știu să se distreze!

Author: Petru Luca marți 27 august 2019 , 10:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Născută la Roșiorii de Vede, Viorica Dăncilă (55 de ani) a făcut nunta cu soțul Cristinel chiar înainte de Revoluția din decembrie 1989, în satul acestuia, Hoarca, din comuna doljeană Giurgița (44 km distanță de Craiova).

 

Aici, chiar la liziera pădurii, în partea retrasă a localității, familia lui Cristinel Dăncilă și-a ridicat o casă cochetă, renovată cum trebuie în ultimii ani, mai ales după moartea lui Gheorghe Dăncilă,

socrul Vioricăi.  ”A fost nuntă mare, a venit puhoi de lume, că nea Gică (n.r. socrul Vioricăi Dăncilă) a fost șef la CAP! S-a jucat două zile la nuntă, a fost frumos, ca la nuntă, ce să vă zic... Viorica nu s-a schimbat de atunci, e de treabă, n-a fost niciodată cu nasul pe sus, vorbea cu toată lumea”,  au depănat vecinii, pentru WOWbiz.ro, impresii de la nunta actualului prim-ministru. 

Astăzi, satul mai numără circa 900 de suflete, oficial și-a schimbat denumirea în Bistrețul Nou, dar asta nu înseamnă că nu e loc de distracție!

Drept dovadă sunt câteva filmări fabuloase și fotografii făcute de tinerii din Hoarca, care s-au imortalizat la pescuit, la ”Băile Dăncilă”, în timp ce încing grătarele, pe malul apei, sau când fac baie în mijlocul satului, într-o piscină improvizată în bena unei furgonete! 

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si