„Ne vedem curând, lume a tenisului!”

Din nefericire, nu voi putea face deplasarea la New York de această dată pentru US Open. Vă mulţumesc pentru mesajele de iubire şi susţinere. Succese colegilor mei din circuit! Mă voi menţine în formă şi cu o gândire pozitivă şi voi aştepta o oportunitate pentru a concura din nou. Ne vedem curând, lume a tenisului! ”, a spus Djokovici pe pagina sa de Twitter.

Citeste si: Simona Halep, calificare în forță în optimile turneului de la Dubai

Deși în SUA nu mai este obligatorie prezentarea unui test COVID cu rezultat negativ de către călătorii vaccinaţi care vor să intre în ţară, ei trebuie totuși să prezinte un certificat de vaccinare care să dovedească faptul că au fost vaccinaţi cu schemă completă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Astfel, fiind nevaccinat, Novak Djokovici nu va putea participa la US Open.

US Open este ultimul turneu de Mare Şlem al anului ți care începe săptămâna viitoare, informează Reuters.

Citeste si: Rafael Nadal, "zeu invincibil" la Roland Garros și în 2022

Săptămâna trecută, aproape 12.000 de persoane au semnat o petiţie online care solicita Federaţiei americane de tenis (USTA) să colaboreze cu guvernul federal pentru a-i permite lui Novak Djokovic să joace la US Open, dar se pare că nu a funcționat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si