Dmitri Medvedev spune că Rusia duce un război împotriva lui Satan

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev, unul dintre cei mai apropiați aliați ai lui Putin, a descris războiul Rusiei din Ucraina drept "un conflict sacru cu Satana", avertizând că Moscova și-ar putea trimite toți dușmanii în focurile eterne ale Gheenei.

Author: Sorin Negru vineri 04 noiembrie 2022 , 10:19

medvedev kirill

Dmitri Medvedev, alături de patriarhul Rusiei, Kirill

[Sursa foto: Twitter]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dmitri Medvedev a mai spus vineri că Moscova se luptă cu „dependenții naziști nebuni” din Ucraina, susținuți de occidentalii degenerați, informează Sky News

Medvedev: Rusia are sarcina să-l oprească pe conducătorul suprem al Iadului 

Într-un mesaj de marcare a Zilei Unității Naționale a Rusiei, Dmitri Medvedev a declarat că sarcina patriei este „să-l oprească pe conducătorul suprem al Iadului, indiferent de numele pe care îl folosește – Satan, Lucifer sau Iblis”.

Citeste si: Zelenski dă asigurări că nimeni în Ucraina nu a creat sau nu creează „bombe murdare”

Vicepreședintele Consiliului de Securitate de la Moscova a mai spus că în prezent Rusia are arme diferite, inclusiv capacitatea de a „trimite toți dușmanii în Gheena de foc”, folosind un termen ebraic tradus adesea prin Iad.

Dmitri Medvedev s-a prezentat în trecut drept un modernizator liberal, pe vremea când era președintele Rusiei, din 2008 până în 2012,

Acum Medvedev spune despre occidentali că au „saliva care le curge pe bărbie de la degenerare”.

Se întâmplă în timp ce Ucraina și Occidentul au respins în mod repetat afirmațiile președintelui Vladimir Putin că Ucraina este condusă de fasciști care i-au persecutat pe vorbitorii de limbă rusă.

rusia

Patriarhul Kirill, un apărător al "operațiunii militare" a Rusiei în Ucraina

[Sursa foto: Twitter]

Medvedev:

Dmitri Medvedev a anunțat zilele trecute că eliberarea de către Ucraina a teritoriilor anexate la Rusia este un „motiv direct” pentru ca regimul de la Kremlin să folosească armele nucleare. 

Fostul președinte rus declară că  Ucraina „planifică un conflict nuclear”  din moment ce încaercă să ocupe cele patru regiuni care și-au declarat independența și au fost anexate Rusiei.

Potrivit lui Medvedev, țările occidentale împing lumea  către un război global.

 

 

 

 

 

 

 

 

Conform  Pravda.ua, oficialul rus a mai spus că „doar victoria completă și finală a Rusiei este o garanție împotriva unui conflict global”.

Medvedev, amenințare cu bomba nucleară

Într-un mesaj amplu postat pe Telegram, Dmitri Medvedev spune că victoria Ucrainei în război va pune în pericol integritatea teritorială a Rusiei, care își va vedea amenințată existența.

Citeste si:  "Bomba murdară" din Ucraina, "căutată" de experții ONU în domeniul nuclear

În acest caz, se va impune folosirea armelor nucleare, consideră fostul președinte și premier rus. 

„Cunoscuta teză a țărilor occidentale este „Rusiei nu i se poate permite să câștige războiul”. Dar ce înseamnă asta cu adevărat?
Urmați o logică simplă. Dacă Rusia nu câștigă, atunci evident că va câștiga Ucraina.
Scopul Ucrainei în război a fost declarat de regimul de la Kiev: să recupereze toate teritoriile care i-au aparținut anterior.
Adică să le smulgă din Rusia. Aceasta este o amenințare la adresa existenței statului nostru și [ar însemna] dezintegrarea Rusiei de astăzi", spune Medvedev.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si