Doamne, în ce ipostază a fost surprins Costin Gheorghe de la Exatlon! Cineva îl ajuta să meargă! Uite cum arăta "faimosul"! FOTO!

Costin Gheorghe de la Exatlon, imagine incredibilă cu "faimosul"! Uite cum arată în poza asta!

Lili Lascar, luni 13 mai 2019 , 09:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:


Costin Gheorghe de la Exatlon este unul dintre cei mai ambiţioşi concurenţi ai competiţiei fenomen din Republica Dominicană. Mulţi fani ai concursului care i-au urmărit evoluţia ediţie de ediţie spun că tânărul de 30 de ani este unul dintre favoriţii la titlu în acest sezon. Mândră de el, Elena Gheorghe, sora "faimosului" ne-a povestit ce trăiri are când îşi vede fratele, determinat, pe traseu.

Citeste si: Război total între sora lui Costin Gheorghe şi cei care spun că fotbalistul "s-a dat lovit" la Exatlon! "A jucat în meciuri accidentat şi într-un picior" EXCLUSIV!

Costin Gheorghe de la Exatlon, imagine incredibilă cu "faimosul"! "Trăirile noastre sunt demne de un reality show cu râs şi plâns în acelaşi timp"

Citeste si: Mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon a avut parte de şocul vieţii! A crezut că vorbeşte cu fiul ei pe instagram, dar UITE cine scria de fapt! Avem conversaţia incredibilă! EXCLUSIV!

"Cu cât înaintează, concursul devine mai palpitant, iar adrenalina creşte în casa noastră la fiecare meci. Nu ne este foame, nu ne este sete, suntem ochi şi urechi la televizor timp de trei ore. Fericirea lui Nicholas când vine vacanţa nu este că va dormi mai mult sau că se va juca toată ziua, ci a este încântat că poate privi Exatlon-ul până la ora 23. Nu cred că şi-ar dori cineva să privească această competiţie cu noi, cu familia lui Costin. Avem moduri diferite de a ne exterioriza, iar trăirile noastre sunt demne de un reality show cu râs şi plâns în acelaşi timp. Suntem foarte mândri de Costin! A evoluat şi parcă ne-a ascultat gândurile şi s-a concentrat mai mult la final. Ne bucurăm când ia puncte. Este cu adevărat sărbătoare la noi", a declarat Elena Gheorghe, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Ei bine, tot graţie familiei Gheorghe am intrat şi în posesia unei poze care va face cu siguranţă deliciul susţinătorilor "faimoşilor" şi nu numai. În imaginea la care ne referim, fotbalistul este un băieţel adorabil de...10 luni.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si