Docentisimo - Cunoașterea limbii engleze e ca și cum ai deveni o nouă persoană

Punerea bazei timpurii a învățării unei noi limbi, mai ales în ceea ce privește educația copilului, îl poate ajuta ulterior în viață.

Author: Razvan Ilie joi 25 februarie 2021 , 10:21

Docentisimo Educational Centre
Docentisimo Educational Centre, duce pasiunea pentru engleză, implicarea, răbdarea și profesionalismul la un alt nivel
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Limba engleză este printre cele mai cunoscute și vorbite limbi, este cea la care apelează toate națiunile pentru a depăși barierele lingvistice, este cea care apropie oameni de diferite naționalități, făcându-i prieteni.

Să cunoști o nouă limbă e ca și cum ai avea încă un suflet.

Limba engleză- o fereastră spre o nouă lume

Cunoașterea unei limbi vă croiește un drum drept în viață, însă cunoașterea a două limbi vă deschide drumul către posibilități și oportunități infinite. Limba engleză, a fost și va fi întotdeauna utilă. De multe ori v-ați aflat în alte țări și nu știați limba lor nativă, iar atunci ați apelat la limba care vă poate uni, prin care puteți comunica eficient, engleza. Copiii au nevoie încă din primii ani ai vieții să facă o primă cunoștință cu această limbă, pentru că fiecare an investit în educația și învățarea lor, le va aduce în viața de adult mai multe beneficii.

Docentisimo Educational Centre, duce pasiunea pentru engleză, implicarea, răbdarea și profesionalismul la un alt nivel. Cunoașterea limbii materne nu este de ajuns pentru ca cei mici să aibă în viață succesul pe care vi-l imaginați și vi-l doriți pentru ei. Această limbă contemporană, flexibilă și bine cunoscută, deschide porțile oricui vrea să pășească într-o viață mai bună. Zilnic, această limbă este folosită în orice, de la denumiri, la conversații, la job-uri, la tot ce ne înconjoară, iar niște cunoștințe minime sunt necesare oricui. Cei care vor cursuri engleza copii, sunt întâmpinați cu brațele deschise la Docentisimo. Aceștia organizează cursuri de limba engleză pentru copii de la cele mai mici vârste.

Ce îi așteaptă pe cei mici în lumea limbii engleze

La Docentisimo cursurile urmăresc o formare cât mai avansată cu ajutorul profesorilor bine instruiți, cu studii superioare dobândite în cadrul Universității București, la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine. Fiecare profesor este îndrumat de pasiunea pentru aceasta limbă, își doresc constant să încurajeze și să ajute la dezvoltarea cunoștințelor copiilor. Cursurile se realizează într-un mod plăcut, într-un mediu relaxat, copiii având mereu parte de activități și jocuri, pentru ca aceste cunoștințe să prindă mai bine în mintea lor care absoarbe informația ca un burete. Prin joacă, prin învățarea fără stres, atât copiii cât și adulții tind să rețină mult mai bine informațiile dobândite.

Citeste si: S-a aflat identitatea individului care a împușcat un bărbat în fața unui bloc din Iași. Care a fost motivul atacului- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Toți profesorii care lucrează în cadrul Docentisimo Educațional Centre, sunt dedicați, lucrează cu grupuri restrânse de copii, reușesc să creeze o atmosferă plăcută, ca în sânul familiei, astfel încât cei mici să se simtă cât mai în largul lor și cât mai confortabili. Dispun de un orar flexibil, potrivit pentru disponibilitatea oricărui părinte. Sunt constant preocupați de performanțele cursanților, fiind focusați ca aceștia să ajungă la nivelul care trebuie. Interacțiunea cu limba engleză este una lipsită de stres, fapt ce face fiecare copil să învețe cu ușurință, fără să realizeze, fiind motivați continuu de către acești pedagogi cu experiență.

Contact: 0766297700

[email protected]

Citeste si: Cine a inventat absorbantele. Femeile din înalta societate foloseau absorbante făcute din bureți sau blănuri de animale- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO Shakira, în lacrimi din cauza lui Pique! Cât de rău o trata fotbalistul pe cantareata în public- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si