Patania a fost inregistrata de camerele de supraveghere din intersectie. La orele serii, doi barbati isi fac aparitia. Traverseaza agale, se opresc in scuarul din mijloc, chiar la marginea rondului de flori.

Unul dintre ei, barbatul pe care ulterior politistii aveau sa-l recunoasca ca fiind un client mai vechi al lor, se aseaza pe iarba, in fata florilor. Ramane pe loc cateva minute si pare ca vorbeste cu prietenul sau, asezat in fata lui.

Insa la un moment dat...priviti ce face!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Strategic ales locul de oprire. Ce-i drept, au o tactica ce cu siguranta va va starni zambete. Barbatul priveste atent imprejur, se lasa usor pe spate si prinde zdravan o tufa de crizanteme. Ca la un semn, prietenul soseste in fata lui si "preia" prada, apoi traverseaza intersectia.

Nici n-a plecat bine prietenul, ca eroul initiaza iarasi miscare catre o alta tufa. Pesemne ca actiunea urmeaza sa fie repetata, caci in coltul din stanga al intersectiei, camera surprinde cum reapare silueta prietenului sau, intors probabil pentru "runda a doua".

Desi braileanul de 61 de ani n-ar fi reusit sa isi duca planul la bun sfarsit daca n-ar fi beneficiat de ajutorul camaradului sau, pentru transport, numai el a fost amendat de Politia Locala cu 500 de lei. De altfel, este un client vechi si a mai fost amendat de-a lungul timpului pentru alte mici furtisaguri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si