Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, au făcut, marţi, două percheziţii domiciliare, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj.

Citeste si: VIDEO| Copil de 13 ani, bătut cu bestialitate de tatăl său! Bărbatul este un renumit chirurg din Timișoara

”Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, începând cu data de 1 august a.c.,

un bărbat de 36 de ani, cu sprijinul unui alt bărbat, de 31 de ani, i-ar fi transmis, în mod repetat, mesaje de ameninţare unui bărbat, de 41 de ani, cu scopul de a-l determina să îi remită, fără drept, 20.000 de lei, în urma unei promisiuni pe care acesta ar fi făcut-o de a-i împrumuta banii”, a transmis, miercuri, Poliţia Română.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Citeste si: Informare meteorologică de ploi, de la ora 8.00; în zonele montane şi în Banat până joi dimineaţă este cod galben de vânt puternic

Citeste si: Meteo, miercuri, 13 noiembrie: Precipitații în majoritatea țării

În urma percheziţiilor au fost ridicate mijloace materiale de probă.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul de 36 de ani, bănuit de şantaj şi bărbatul, de 31 de ani, cercetat pentru complicitate la şantaj au fost reţinuţi de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. Ulterior cei doi bărbaţi au fost prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus faţă de aceştia măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru 30 de zile.

Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate al Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor şi de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si