Meteo, miercuri, 13 noiembrie: Precipitații în majoritatea țării

Miercuri, 13 noiembrie vine cu precipitații în mare parte din țară. Valorea maximă atinsă va fi de 24 de grade Celsius.

G.B., marți 12 noiembrie 2019 , 20:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Miercuri, 13 noiembrie va aduce o temperatură de 24 de grade Celsius în Capitală. De la ora 07:00 până la ora 15:00 sunt anunțate precipitații. Noaptea, valorile scad până la 12 grade Celsius, iar cerul rămâne predominant noros până a doua zi.

Citeste si: Adevărul despre fata din afara competiției cu care a fost văzut Jador de la Puterea Dragostei

Miercuri, 13 noiembrie va aduce o temperatură de 19 grade Celsius la Iași. În partea de est a țării, până la miezul nopţii, mercurul din termometre scade și ajunge la 8 grade Celsius. Maxima de 19 grade va fi înregistrată la ora 14:00, iar ziua se va termina cu cer senin.

Citeste si: Atac cu sodă caustică la grădiniță. 51 de copii internați de urgență la spital

Meteo, miercuri, 13 noiembrie: Precipitații în majoritatea țării

Miercuri, 13 noiembrie la mare meteorologii anunță un cer predominant noros. La Constanța cerul va fi înorat încă de dimineață. După apus cerul rămâne noros, dar cu toate acestea, nu se vor înregistra averse de ploaie. În această regiune, termometrele vor arăta 19 grade Celsius pe parcursul zilei şi 15 grade Celsius, noaptea.

Citeste si: Dirijorul român Cristian Măcelaru conduce Orchestra națională a Franței

Miercuri, 13 noiembrie aduce ploaie la Cluj. Ziua începe şi se încheie cu precipitaţii. Maxima anunţată de meterologi pentru această regiune este de 18 grade Celsius pe parcursul zilei. După apus, mercurul din termometre scade la 12 grade Celsius.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si