Tânăra care este angajată a unei primării din județul Prahova, mai exact a municipalității din orașul Câmpina, a fost condamnat la 1 an și 2 luni de închisoare cu suspendare, în timp ce iubitul acesteia a primit un an și 6 luni în spatele gratiilor cu executare.

Citeste si: Incident pe litoralul românesc: Șeful și inspectorii ANPC au fost la un pas de a fi linșați în Costinești

Se pare că cei doi concubini ar fi mers într-un hipermarket din județul Constanța, acolo unde au pus în cărucioare nu mai puțin de 7 sticle de băuturi alcoolice, cu o valoare totală de peste 1.400 lei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

În cele din urmă, prejudiciul cauzat de cei doi indivizi a fost recuperat, pentru că cei doi au fost prinși la ieșire din centrul comercial. 

Cum au procedat cei doi pentru a fura alcool în valoare de peste 1.400 de lei

Care este modalitatea prin care cei doi au încercat să sustragă alcool din magazinul constănțean: Au luat sticlele de pe raft și le-au pus în cărucior, după care bărbatul s-a ocupat de scoaterea produselor furate de siguranță.

După acest pas, au îndesat sticlele sub hainele bărbatului sau în geanta femeii.

Citeste si: O chelneriță româncă a fost atacată în plină stradă un hoț de mașini. Bărbatul este urmărit de poliție în Italia

Însă, în momentul în care au vrut să părăsească magazinul, cei doi hoți au fost surprinși de echipa de pază. Tocmai de aceea, dosarul lor a ajuns în fața instanței și iată că au venit și aceste condamnări.

Hotărârea în acest caz însă, nu este definitivă.

Citeste si: Prietena artistei care a murit în Lacul Morii rupe tăcerea. Care este adevărul din spatele morții Simonei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si