Jandarmii prahoveni cauta, luni, un baietel in varsta de sapte ani si pe sora sa in varsta de zece ani, veniti in vacanta pe Valea Prahovei si care luni au disparut in zona cabanei Piatra Arsa, din Masivul Bucegi.

Citeste si: Dupa ce a rugat moartea "sa o mai astepte", Edith Gonzales a castigat lupta cu cancerul. Cum arata acum actrita mexicana pentru care s-au rugat milioane de oameni

Surse locale au declarat pentru News.ro ca tatal celor doi a cerut sprijinul autoritatilor, povestind ca si-a lasat copiii sa urce o zona mai inalta din apropierea cabanei, iar dupa 25 de minute acestia nu s-au intors, si nici nu au fost gasiti in apropierea cabanei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Aceleasi surse au precizat ca unul dintre cei doi copii are la el un telefon mobil, insa in zona nu este semnal peste tot, asa ca tatal nu i-a putut contacta.
La fata locului s-a deplasat, de asemenea, un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean Prahova ai carui medici sunt pregatiti sa intervina in cazul in care ar fi necesar.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si