Doi băieți din Hârlău își strigă durerea la mormântul mamei. Frățiorii au rămas acum singuri pe lume, după ce tatăl a părăsit țara și i-a lăsat. Micuții își vor mama înapoi, însă nimeni nu o poate readuce la viață.

Micuții din Hârlău au rămas acum orfani și săraci după ce tatăl lor și-a refăcut viața departe de casă. Frații au devenit cunoscuți după ce mătușa lor i-a filmat în timp ce își strigă mama la crucea de la mormânt.

Sora femeii decedate are acum grijă de micuți. Copiii s-au rugat minute în șir la mormântul ființei care le-a dat viață și i-a lăsat acum ai nimănui.

doi frați orfani își plâng mama
Frații orfani din Hârlău care plâng după mama lor decedată.[Sursa foto: Captură KANAL D]

2 frați răpuși de durere după pierderea mamei lor

După decesul mamei lor, micuții au rămas în grija tatălui. Bărbatul a plecat, însă, în străinătate și le-a zis că va munci și le va trimite bani. Tatăl a plecat, apoi nu a mai dat niciun semn. Băieții sunt luați acum în grijă provizoriu de sora mamei lor.

Citeste si: Omorâtă în Ferentari, incendiată la Giurgiu. Cine e, de fapt, Giani, unul dintre criminalii Sabinei

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Depresia, boala ascunsă a partenerului de viață

„Te rog, mamă! Vino înapoi! Vino înapoi la noi. Te iubesc din toată inima”, sunt cuvintele emoționante spuse de cei doi copii orfani.

Mătușa băieților a filmat momentele pline de durere în care cei doi își roagă mama să vină înapoi la ei.

Femeia a atașat imaginile pe o rețea de socializare, rugându-i pe cei cu inimă mare să îi ajute pe copii, starea lor materială fiind una foarte proastă.

Sora femeii decedate care a pus clipul video sfășietor a transmis că nu vrea bani. Mătușa celor doi copii a declarat că vrea o familie cu suflet milos care poate avea grijă de băieți. Clipul video a strâns mii de aprecieri și peste 20.000 de distribuiri, semn că internauții s-au mobilizat rapid pentru ajutorarea celor doi minori orfani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si