Imagini emoționante cu doi copii care se roagă la crucea mamei lor. Tatăl micuților i-a părăsit: „Mamă de ce ai murit?!”

Imagini pline de durere cu doi copii care își plâng mama la mormânt. Cei doi frați din Hârlău nu mai au pe nimeni, după ce tatăl lor i-a părăsit.

Author: Georgiana Balaban duminică 22 noiembrie 2020 , 14:29

doi frați orfani își plâng mama
Doi copii orfani își plâng mama după ce au fost părăsiți și de tată.[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Doi băieți din Hârlău își strigă durerea la mormântul mamei. Frățiorii au rămas acum singuri pe lume, după ce tatăl a părăsit țara și i-a lăsat. Micuții își vor mama înapoi, însă nimeni nu o poate readuce la viață.

Micuții din Hârlău au rămas acum orfani și săraci după ce tatăl lor și-a refăcut viața departe de casă. Frații au devenit cunoscuți după ce mătușa lor i-a filmat în timp ce își strigă mama la crucea de la mormânt. Sora femeii decedate are acum grijă de micuți. Copiii s-au rugat minute în șir la mormântul ființei care le-a dat viață și i-a lăsat acum ai nimănui.

doi frați orfani își plâng mama
Frații orfani din Hârlău care plâng după mama lor decedată.[Sursa foto: Captură KANAL D]

2 frați răpuși de durere după pierderea mamei lor

După decesul mamei lor, micuții au rămas în grija tatălui. Bărbatul a plecat, însă, în străinătate și le-a zis că va munci și le va trimite bani.

Tatăl a plecat, apoi nu a mai dat niciun semn. Băieții sunt luați acum în grijă provizoriu de sora mamei lor.

Citeste si: Omorâtă în Ferentari, incendiată la Giurgiu. Cine e, de fapt, Giani, unul dintre criminalii Sabinei

Citeste si: VIDEO- Depresia, boala ascunsă a partenerului de viață

„Te rog, mamă! Vino înapoi! Vino înapoi la noi. Te iubesc din toată inima”, sunt cuvintele emoționante spuse de cei doi copii orfani.

Mătușa băieților a filmat momentele pline de durere în care cei doi își roagă mama să vină înapoi la ei. Femeia a atașat imaginile pe o rețea de socializare, rugându-i pe cei cu inimă mare să îi ajute pe copii, starea lor materială fiind una foarte proastă.

Sora femeii decedate care a pus clipul video sfășietor a transmis că nu vrea bani. Mătușa celor doi copii a declarat că vrea o familie cu suflet milos care poate avea grijă de băieți. Clipul video a strâns mii de aprecieri și peste 20.000 de distribuiri, semn că internauții s-au mobilizat rapid pentru ajutorarea celor doi minori orfani.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si