Scene cutremurătoare s-au petrecut în orașul Girona, din Spania. În plină zi, doi români au fost împușcați din senin, în mijlocul străzii. Se pare că este vorba despre doi frați care au plecat de ani întregi din țara natală și s-au stabilit în Spania.

Cei doi se aflau în fața service-ului auto la care lucrau în momentul în care s-a petrecut tragedia. Din senin, o mașină cu numere de înmatriculare franceze a oprit în fața atelierului, iar din vehicul au coborât mai mult bărbați.

Înarmați cu bâte și țevi, indivizii i-au lovit cu bestialitate pe cei doi români.

Citește și: Cadavrul unei femei, descoperit într-o remorcă, în parcarea unui cartier din Oradea. Misterul morții se adâncește: sora victimei, găsită în stare gravă într-un apartament

frati atacati, spania, roman mort

Totul ar fi fost o reglare de conturi între traficanți

După ce au încercat să riposteze, unul dintre atacatori a scos arma și l-a împușcat mortal pe unul dintre ei. Ulterior, indivizii l-au împușcat și pe celălalt român, după care au urcat în mașina cu care au venit și s-au făcut nevăzuți.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

La fața locului au ajuns în scurt timp forțele de ordine și echipaje medicale. Cel de-al doilea frate a fost preluat de o ambulanță și a fost transportat la spital. Din informațiile existente până în acest moment, se pare că al doilea român împușcat se află în comă, în stare critică. Medicii încă luptă să îi salveze viața.

frati atacati, spania, roman mort

Până în acest moment, agresorii nu au fost reținuți de polițiști.

Se pare că toată scena sângeroasă ar fi fost cauzată de o reglare de conturi între traficanți.

„Se pare că a fost un reglaj legat de distribuția stupefiantelor și vorbim de nu mai puțin de trei tipuri de substanțe interzise. Vorbim despre canabis, despre metapetamină și cocaină. Sunt date preliminare, oricum poliția spaniolă face anchetă, o anchetă detaliată”, spune Cătălin Țone, expert antidrog, pentru Știrile Kanal D.

Citește și: VIDEO A fost ucisă chiar dacă a sunat la 112! Polițiștii au venit la poarta casei în care aveau loc ororile, dar au făcut cale întoarsă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si