Doi tineri îndrăgostiți și-au pierdut viața într-un cumplit accident rutier care a avut loc în Marea Britanie, pe autostrada A477. Katie Worrel, de 25 de ai, și Adam Muskett, de 27 de ani, și-au găsit sfârșitul împreună, lăsând în urma lor familiile îndurerate. 

Alte două persoane, de 27 și 33 de ani, aflate în cealaltă mașină implicată în accident, au ajuns la spital cu răni ușoare.

Cumplitul eveniment a avut loc pe data de 13 iunie, în jurul orei 16:00, conform Mirror.

Citește și: Metoda prin care sunt păcăliți românii care vor să plece în vacanță! Oamenii sunt vizați după ce cumpără biletele de avion

Familiile tinerilor decedați își strigă durerea

Cele două familii au numai cuvinte de laudă despre cei doi copii ai lor, care s-au stins din viață mult prea repede, într-un mod cumplit. Atât Katie, cât și Adam erau foarte apreciați de familie și de toți cei care îi cunoșteau. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

În aceste momente, oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs teribilul accident rutier.

„Katie era fiica noastră mult-iubită, soră, nepoată și verișoară. Trăia fiecare moment din plin și iubea să călătorească. A reușit atât de multe într-un timp atât de scurt. Terminase un Masterat și muncea din greu. Își iubea prietenii, iar pe Adam îl iubea mai mult decât orice pe lume.

Katie era bună, grijulie, superbă și viețile noastre nu vor mai fi la fel fără ea”, spun apropiații tinerei.

„Adam, dragul nostru fiu, frate și nepot. Iubea viața, își adora prietenii, fotbalul și pe Katie cel mai mult. Cum să trecem peste tragedia pierderii tale, cu inima ta iubitoare şi zâmbetul poznaş? Avem sufletele sfărâmate și vom fi mândri de tine etern”, au adăugat membrii familiei lui Adam.

Citește și: VIDEO Cosmin a murit în războiul altora, chiar înainte de nuntă. Familia tânărului este dărâmată: „Era ultima dată, a zis că nu se mai duce”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si