Doi morţi, inclusiv atacatorul, într-un atac armat în baza aeronavală americană Pensacola

O persoană a fost ucisă într-un atac armat, vineri, în baza aeronavală americană Pensacola, în Florida, iar atacatorul este la rândul său mort, relatează AFP.

A.N.C, vineri 06 decembrie 2019 , 19:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

”Atacatorul a murit. A fostconfirmată încă omoarte. Un număr necunoscut de persoane rănite a fost trasferat la spitale”, a anunţat Marina americană (US Navy).

”Biroul şerifului comitatului Escambia poate confirma că nu mai există niciun atacator în acţiune în baza aeronavală Pensacola. Moartea atacatorului este confirmată”, au anunţat autorităţile pe Facebook.

Potrivit unui bilanţ difuzat de postul local al ABC, cinci persoane au fost rănite.

Citeste si: Gesturi extreme făcute de un bărbat din Sibiu, declanșate de la o simplă înjurătură: și-a ucis soția, apoi a încercat să se sinucidă, înghițind erbicid

Citeste si: O bătrână din Botoşani a fost umilită după moarte la morga spitalului

Citeste si: Scandal într-o școală din Vrancea în urma unor poze indecente, dar trucate, cu profesori care au fost răspândite în mediul online

Potrivit The Asscoiated Press, care citează presa locală, zece persoane au fost conduse la spitale din zonă.

Acest atac armat intervine la două zile după ce un marinar american a ucis două persoane prin împuşcare şi a rănit o a treia, pe şantierul naval al bazei militare Pearl Harbor, în Hawaii, înainte să se sinucidă.

Mai multe baze militare americane au fost îndoliate în ultimii ani, în urma unor atacuri ale unor militari.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si