O bătrână din Botoşani a fost umilită după moarte la morga spitalului

O bătrână din Botoșani a murit pe patul de spital după ce a făcut un accident vascular cerebral. Rudele femeii acuză că bătrâna a fost umilită după moarte de angajații spitalului.

M.A., joi 05 decembrie 2019 , 13:16

O bătrână din Botoşani a fost umilită după moarte la morga spitalului
O bătrână din Botoșani a murit pe patul de spital după ce a făcut un accident vascular cerebral. Rudele femeii acuză că bătrâna a fost umilită după moarte de angajații spitalului.
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bătrâna a decedat în urma unui accident vascular cerebral

Recent, bătrâna a ajuns la spital în urma unui atac vascular cerebral. Medicii au internat-o și i-au spus că are nevoie de tratament. Din nefericire, femeia a murit o săptămână mai târziu.

Umilită după moarte!

Șocant este faptul că după decesul femeii, trupul neînsuflețit a fost lăsat să zacă pe patul de spital în aceeași poziție: ghemuită pe o parte din cauza durerilor. Mai mult decât atât, fiicele bătrânei au fost anunțate că își pot lua mama decedată abia după două zile, pentru că morga spitalului nu are program în weekend.

Citeste si: Suma de 242.000 de euro, găsită ascunsă pe corpul unei femei care intra în ţară pe la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu; banii nu au putut fi justificaţi

Citeste si: Accident incredibil produs în Suceava! Doi tineri s-au îmbătat şi au schimbat locurile la volan

Citeste si: Complicele lui Gheorghe Dincă cere să fie lăsat liber! Ștefan Risipiceanu vrea să iasă din arest! ”Nu am facut nimic. El zice așa ca să ma bage și pe mine” 

Fiicele femeii, în stare de șoc

Fiicele bătrânei au putut ridica sicriul cu trupul neînsuflețit abia după două zile. Au dus-o la biserică, acolo unde au observat poziția nefirească a femeii în sicriu:

„Rudele noastre ne reproşează că de ce am luat-o aşa. Sincer, nici nu ne-am uitat la picioare. Am crezut că poate e doar capul puţin pe o parte, iar cum ei ne-au grăbit, nu am mai apucat să verificăm. Am ajuns la biserică, iar când au luat capacul de pe sicriu, ea era coborâtă cu totul în sicriu. Am fost şocaţi când am văzut cum arăta. Noi doar am vrut să îi redăm demnitatea mamei noastre, să fim mulţumiţi că a plecat cum trebuie din această lume. Parcă mi s-a părut că este umilită şi după moarte. Dascălul a spus că în toată viaţa lui nu a văzut aşa ceva”, a spus una dintre fiicele femeii decedate, potrivit monitorulbt.ro.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si