Doi parinti din Iasi isi vor petrece urmatorii ani dupa gratii pentru ca si-au infometat cei patru copii. Mai mult, tatal si-a abuzat cele doua fete impreuna cu un vecin

Doi parinti din judetul Iasi au fost condamnati la 10, respectiv 6 ani de inchisoare, dupa ce si-au abuzat si infometat toti cei 4 copii. Hotararea magistratilor este definitiva. Acum fratii se afla in grija unui asistent maternal.

A.S., vineri 02 septembrie 2016 , 11:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Chinurile indurate de cei patru copii in localitatea Cositeni, din judetul Iasi, au iesit la iveala in luna februarie a acestui an. Atunci, asistentii sociali au gasit copiii cu varste cuprinse intre 3 si 15 ani infometati, abuzati si speriati. Lungul sir al ororilor la care au fost supusi de parinti nu s-a oprit aici.
Doua dintre fete, de 8 si 15 ani, au fost abuzate de tata si de un vecin. Anchetatorii au stabilit ca totul s-a petrecut cu stirea mamei.
iberiu Bantas, purtator de cuvant DGASPC Iasi:" In momentul de fata, cei patru copii se afla in grija unui asistent maternal, psihologii fac in continuare servicii de recuperare si consiliere."
Tatal isi va petrece urmatorii 10 ani dupa gratii, iar mama va fi inchisa 6 ani. Sentinta este definitiva, anunta Stirile Protv.

Chinurile indurate de cei patru copii in localitatea Cositeni, din judetul Iasi, au iesit la iveala in luna februarie a acestui an. Atunci, asistentii sociali au gasit copiii cu varste cuprinse intre 3 si 15 ani infometati, abuzati si speriati. Lungul sir al ororilor la care au fost supusi de parinti nu s-a oprit aici. Doua dintre fete, de 8 si 15 ani, au fost abuzate de tata si de un vecin. Anchetatorii au stabilit ca totul s-a petrecut cu stirea mamei.

Tiberiu Bantas, purtator de cuvant DGASPC Iasi:" In momentul de fata, cei patru copii se afla in grija unui asistent maternal, psihologii fac in continuare servicii de recuperare si consiliere." Tatal isi va petrece urmatorii 10 ani dupa gratii, iar mama va fi inchisa 6 ani. Sentinta este definitiva, anunta Stirile Protv.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si