Doi pensionari din Focsani sunt in stare de soc dupa ce le-a venit o factura de 9.000 de lei pentru apa rece

Noua mii de lei, atat trebuie sa plateasca doi soti din Focsani pentru apa rece pe care au consumat-o in ultimele cinci luni. Pensionarii au inlemnit cand au vazut uriasa factura si se jura cu mana pe inima ca ei n-au utilizat mai mult de 16 metri cubi pe luna. Ce sanse mai au sa scape de plata uriasa, aflati acum!

Author: V.P. marți 30 ianuarie 2018 , 19:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

- Vedeti?! Asta e presiunea. Cat poate sa consume? Metri cubi de apa, consumati: 1 357. Daca un salariu in Romania este de 2000 de lei, sa platesti numai apa, 9000 de lei, in bani noi, cazi.
 
Domnul Ilie nu are nici piscina si nici vreo orezarie dar, potrivit ultimei facturi, a consumat apa cat pentru un an!

Vasile Ilie- reclamant: Dupa dansii, ultima citire a fost in iulie, iar 1357 i-am consumat in 5 luni.

La un simplu calcul, aflam ca pensionarul ar fi consumat 400 de metri cubi pe luna. Adunati si transformati in lei, omul ajunge dator-vandut: 1 357 M3= 9 000 LEI

Vasile Ilie- reclamant: Aveti piscina? Nu am piscina, suntem doua persoane, nu am gradina.

Casa cu o curte nu foarte generoasa se intinde pe o suprafata de 400 de metri patrati. Proprietarul spune ca nici daca ar fi lasat robinetul sa curga permanent, timp de o luna, nu ar fi trebuit sa consume atat, dar cu toate acestea apometrul il contrazice.


 
Vasile Ilie: Nu am cuvinte sa spun.

Barbatul nu vrea sa lase lucrurile asa, mai ales ca la mijloc e vorba despre o suma uriasa: a facut plangere la societatea de distributie a apei potabile, iar angajatii trimisi in teren i-au luat apometrul pentru o verificare metrologica. Cu toate acestea, directorul societatii nu pare surprins de cantitatea uriasa de apa care apare pe factura.
 
Gheorghe Vasilescu- dir. C.U.P. Focsani: Verificarea metrologica are acest rol de a verifica incadrarea lui in clasa de precizie si erorile contorului. Din experienta noastra, sau din cazurile de pana acum, nu sunt erori de inregistrare atat de ample, incat sa conduca la astfel de consumuri. Acolo a fost un consum. Ce banuiti? Nu stiu. Nu au piscina, oamenii acestia, domnule director. Pot fi alte situatii.
 
Domnul Ilie este convins ca are dreptate si chiar daca verificarea metrologica nu-i va da dreptate, omul spune ca tot are de gand sa dea in judecata societatea de distributie a apei curente.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si