Doi sfinti romani au fost canonizati astazi, la Iasi, de Buna Vestire! Patriarhul Daniel a fost prezent la slujba!

Zi de dubla sarbatoare la Iasi. Patriarhul Daniel a venit la Mitropolia Moldovei si Bucovinei pentru a fi prezent la canonizarea a doi sfinti chiar de sarbatoarea Bunei Vestiri. Acesta a avut parte de o primire calduroasa si plina de fast chiar in locul in care a fost mitropolit.

Author: G. S. duminică 25 martie 2018 , 18:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
Mii de oameni si zeci de preoti l-au intampinat la Mitropolia Moldovei si Bucovinei pe Patriarhul Daniel. Acesta a fost primit cu o slujba de bun venit in care a vorbit despre cei doi sfinti ce au fost canonizati chiar în ziua de sarbatoare a Bunei Vestiri.
 
 
Un sobor de preoti a tinut slujba de canonizare a celor doi sfinti, Iosif cel Milostiv, unul dintre mitropolitii Moldovei si Bucovinei, ctitor al catedralei iesene si Gheorghe Pelerinul.
 
Moastele Sfantului Iosif cel Milostiv, fostul mitropolit al Moldovei isi vor gasi locul alaturi de moastele Sfintei Cuvioase Parascheva din Catedrala Mitropolitana de la Iasi 

Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist... Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul „Bravo, ai stil! Celebrities”!
spotmedia.ro
Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume... Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume (Galerie foto)
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
b1.ro
Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat... Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat la aşa ceva!
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si