Doi soti din Dolj, ingropati cu excavatorul, in pungi de plastic - "Ce slujba, domne? Ce preot venea la ora aia sa ii ingroape?!" - Detalii despre un caz halucinant

Doi soti din Dolj au fost batjocoriti cumplit dupa moarte, chiar de primar! Pentru ca erau in stare avansata de descompunere, au fost pusi in folii de plastic si aruncati, fara slujba, intr-o groapa de la marginea cimitirului, din cupa unui excavator. Desi, decizia edilului socheaza, barbatul nu vede nimic gresit, in ce a facut!

Webeditor: C.I.P. Author: Stirile Kanal D marți 09 mai 2017 , 19:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"I-am impaturit, cum ar veni, dar in folie, si i-am asezat in cupa bludoexcavatorului, unul langa celalalt, peste care s-a pus pamant, la o adancime propice. Fara un sciriu, care e problema, doamna?", declara Mihail Titulescu, primarul comunei Dobrotesti.

SOTI INGROPATI CA NISTE CAINI

Cei despre care primarul vorbeste atat de sfidator sunt sotii Lungu, pe care i-a gasit morti, in casa lor. In loc ajunga mai intai la o morga, barbatul si femeia au fost impachetati in folii, dusi cu excavatorul si aruncati intr-o groapa de la marginea cimitirului, fara sicrie si fara preot la capati. "Ce slujba, popii nici macar nu veneau la ora aia sa faca slujba, doamna.", continua primarul.

"Am aflat a doua zi, dupa slujba de duminica de la enoriasii care au avenit la slujba", spune preotul din sat.

Si caini morti pe marginea drumului sa fi fost si tot ar fi trebuit ca cei care i-au gasit sa dea dovada de omenie! "Daca erati la fata locului nu va mai ganmdeati la nimic, decat la acoperirea acelor cadavre", explica revoltat primarul.

Cei doi au fost gasiti noaptea, intr-o stare avansata de putrefactie. De aici si graba, spune primarul.

Ba mai mult, sotilor batjocoriti dupa moarte nici macar autopsie nu li s-a facut.

Desi s-a spus ca cei doi nu aveau rude, azi, la groapa a venit sa le aprinda o lumanare chiar nepoata celui mort.

"I-au pus in excavator. Nu sunt in sicriu nu sunt in nimic. I-au pus in saculasta de dimineata de teama dumneavoastra", spune Cornelia Dragulet, nepoata celor doi.

De sambata noaptea si pana azi, primarul nu a facut nimic. Abia acum, pobabil impins de situatie, a anuntat ca va face ce trebuia sa faca de la bun inceput.

Pentru modul in care cei doi au fost dusi la groapa si inmormantati, politia a deschis un dosar pentru profanare de morminte. Atat primarul, cat si alti martori vor fi audiati.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si