UPDATE:  Presupusul atacator a fost reținut, iar din primele informații este elev la Liceul Militar din Craiova și fiu de polițist.

agresor

Agresorul în vârstă de 17 ani de la Grădina Botanică din Craiova

" În UPU a fost adus de către echipajul SMURD de terapie intensiva mobilă un tânăr de 19 ani, victima unei agresiuni fizice prin înjunghiere, în stare foarte gravă, în șoc hemoragic, cu plăgi înjunghiate, penetrante, la nivelul toracelui, mâinii stângi și antepiciorului drept.

 

A primit îngrijiri medicale de urgență complexe, la locul solicitării, în ambulanța SMURD, cât și în UPU, fiind transferat în sala de operație chirurgie toracică, pentru a se interveni chirurgical de urgență", au declarat reprezentanții SJUC Craiova, potrivit  olteniatv.  

UPDATE: În ciuda eforturilor depuse de medici, tânăra în vârstă de 14 ani a fost declarată decedată.

Polițiștii din Craiova au reținut un posibil suspect în acest caz. Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 16:00.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citește și: Opt motocicliști de la Hells Angels, acuzați de tentativă de omor calificat, după atacul mafiot din București

Doi tineri au fost înjunghiați în Grădina Botanică din Craiova

“La faţa locului au fost direcţionate efectivele disponibile în serviciu din Craiova, prezumtivul autor fiind prins şi imobilizat foarte rapid, fiind în custodia poliţiştilor. Din eveniment au rezultat două victime, o fată de 14 ani şi un tânăr de 20 de ani, cărora li se acordă îngrijiri medicale”,

a anunţat IPJ Dolj

Citește și: Scene de groază s-au derulat pe o stradă din Germania! Un român a fost bătut cu sălbăticie și înjunghiat fără milă. Atacatorii mascați au atacat-o și pe soția lui

Polițiștii au reținut un suspect și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au avut loc evenimentele. 

Un bărbat din Timișoara a fost înjunghiat în piept de un tânăr de 18 ani

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, în Timișoara, după ce a fost înjunghiat într-o parcare din oraș de un tânăr de 18 ani. 

Totul s-a petrecuri vineri seara în zona Lipovei din timișoara, la o trecere de pietoni. Doi frați, care se aflau la acel moment în mașină, nu ar fi acordat prioritate la o trecere de pietoni unui grup de adolescenți.

Citește și: Un individ, de 33 de ani, a fost arestat după ce a întreținut relații intime cu o minoră de 12 ani

Cei doi bărbați s-au dat jos din mașină pentru a le da o lecție pietonilor. Totuși, la un moment dat, situația a luat o întorsătură stranie.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Unul dintre adolescenți a scos un cuțit și l-a înjunghiat puternic în zona pieptului și a umărului pe tânărul de 19 ani și l-a rănit pe fratele acestuia.

Bărbatul, în vârstă de 27 de ani a încercat să-şi ducă repede fratele la spital, însă pe drum a oprit pentru a cere ajutor deoarece tânărul de 19 ani sângera puternic.

Citește și: Un copil de doi ani și-a împușcat mortal mama însărcinată în opt luni

Poliţiştii l-au identificat şi l-au reţinut pe agresorul în vârstă de 18 ani. Este cercetat într-un dosar de tentativă de omor, loviri şi alte violenţe. 

Victima este internată la Spitalul Municipal Timişoara și a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, şi are nevoie de 35 până la 40 de zile de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si