Veste cruntă pentru Andreea Pirui și Marius de la „Puterea Dragostei” după ce au fost infectați cu COVID-19: „Dumnezeu să te odihnească în pace!”

Încă o veste dură în familia Pirui. Blondina trece prin momente de cumpănă după ce bunica sa, care i-a fost ca o mamă, a murit.

Georgiana Balaban, duminică 18 octombrie 2020 , 15:49

doliu în familia andreei pirui
Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Doliu în familia Andreei Pirui. Veștile proaste nu se mai opresc pentru fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D. Andreea Pirui și Marius de la „Puterea Dragostei” au aflat de curând că sunt infectați cu noul coronavirus. Cuplul a decis să lupte împreună împotriva virusului, așa că s-au izolat și urmează un tratament pentru a combate covid-19.

Andreea Pirui și Marius de la „Puterea Dragostei” au fost infectați cu virusul Sars-Cov-2

Astăzi, Andreea Pirui a aflat că bunica ei a murit. „Zbor lin, bunica mea, mama mea! Dumnezeu să te odihnească în pace. N-o să te uităm niciodată!” a transmis Pirui. Blondina nu-și poate lua rămas bun de la bunica sa, deoarece este izolată alături de Marius, din cauza infectării cu virusul Covid-19.

doliu în familia andreei pirui
Andreea Pirui alături de bunica sa.[Sursa foto: Instagram]

Andreea Pirui și Marius de la „Puterea Dragostei” s-au cunoscut în cadrul emisiunii de la Kanal D. Cei doi s-au cuplat, au părăsit emisiunea, iar apoi Marius i-a cerut mâna blondinei. În prezent, cei doi îndrăgostiți locuiesc împreună în București și au planuri mari de viitor.

Citeste si: Imagini interzise minorilor cu Cristi Marinescu de la „Puterea Dragostei”

Citeste si: Anna Lesko, surprinsă goală alături de Bogdan Mocanu: „Urmează orgasm”

doliu în familia andreei pirui
Andreea Pirui de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si