Anuntul trist a fost facut de baiatul lui Viorel Abrudan. Tanarul a postat pe Facebook o poza in care apare o lumanare si un mesaj emoţionant: „Tatal meu, Viorel Abrudan, a plecat… inmormantarea va avea loc maine, 11 mai, ora 14:00, capela cimitirului din Sintio”.

Viorel Abrudan era poreclit de jucatori „Balaurul”, datorita accentului pe care il punea in antrenamente si,

mai ales, in cantonamente, pe pregatirea fizica.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

„Fotbalul se poate juca de catre cei care alearga si pun osul la minge!”, spunea regretatul antrenor, conform bihorpenet.ro.

Ca antrenor al lui FC Bihor a reusit la un moment dat nu mai puţin de sapte rezultate de 0-0 consecutive. „Nu aveam atac. Cei care ne puteau ajuta plecasera de la echipa stiam ca trebuie sa adun puncte si atunci am conceput o echipa care, daca nu poate castiga, macar sa nu piarda si sa adune acele puncte!„, a mai declarat in trecut Viorel Abrudan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si