Actorului Alexandru Lulescu i-a fost adus un omagiu pe scena Teatrului “Constantin Tănase”, în luna octombrie a anului 2021, aceasta fiind ultima sa apariție pe scenă. Anul acesta, pe data de 1 iunie, actorul a împlinit vârsta de 90 de ani, fiind considerat cel mai longeviv actor al Teatrului de Revistă, notează Mediafax.

Citeste si: Alexandru Arșinel a ajuns de nerecunoscut. Cum se simte marele actor

Trupul neînsuflețit al actorului va fi depus, pentru un ultim omagiu, duminică, 19 iunie, la ora 9:00, în foaierul Sălii Savoy a Teatrului “Constantin Tănase”, din Calea Victoriei nr.33.

Unde îi puteâi aduce un ultim omagiu actorului Alexandru Lulescu 

Prima apariție a marelui actor Alexandru Lulescu pe scena Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”, care pe atunci se numea Ansamblul de Estradă, este consemnată în anul 1952, ca solist de balet într-un dans tătar din premiera intitulată “Primul spectacol”. Câțiva ani mai târziu, în anul 1961, se angajează la Teatrul devenit între timp Satiric-Muzical “Constantin Tănase”, unde joacă în zeci de spectacole, cu sute de reprezentații în toată țara, dar și peste hotare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Un fan al cântăreţului Harry Styles a căzut de la balcon în timpul concertului artistului

Dintre spectacolele în care a jucat se numără: ”La Grădina Cărăbuș”, “Pagini alese din Revista de altădată”, ”Revista cu Tănase”, ”Minunile Revistei- Ca la Tănase”, ”Veselie la…Tănase”, ”De la Cărăbuș la Savoy”, ”Revista cu paiațe”, ”Vino să ne vezi deseară”, ”Scandal la Boema”, ”Pompiliu de Pompadour”, ”O seară la Revistă”, “Revista dragostei”.

Timp de douăzeci de ani, acesta a format împreună cu un alt mare actor, Nicu Constantin, unul dintre cele mai de succes cupluri umoristice.

Citeste si: Un nou scandal la Hollywood. După procesul dintre Johnny Deep și Amber Heard, urmează ca Brad Pitt și Angelina Jolie să se judece în instanță


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si