Îndrăgitul actor Ian Holm, cunoscut milioanelor de fani din trilogia Stăpânul inelelor (Lord of the rings), a murit la Londra la vârsta de 88 de ani.

Citeste si: Detalii neștiute despre infectarea lui Marcel Pavel cu COVID-19! Ce se întâmplă în aceste momente cu el în spital! ”S-a simțit foarte rău săptămâna trecută! A vrut să ia antibiotice”

„Este o mare tristețe că actorul Sir Ian Holm a murit în această dimineață la vârsta de 88 de ani”, a confirmat agentul actorului.

„A murit în spital, înconjurat de familie”, a adăugat acesta, spunând că actorul suferea de boala Parkinson. „încântător, amabil și un talent feroce, ne va lipsi enorm”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

La începutul acestei luni, el și-a exprimat tristețea că nu a putut participa la o reuniune virtuală pentru filmele, spunând: „Îmi pare rău să nu tvă văd în persoană, mi-e dor de toți și sper că aventurile v-au dus în multe locuri, Sunt închis în casa mea de hobbit, sau în holm.”

Holm s-a născut în 1931 în Essex, unde tatăl său era superintendent al spitalului de psihiatrie West Ham Corporation; el a descris mai târziu copilăria sa drept „o existență destul de idilică”.

S-a îndrăgostit de actorie la o vârstă fragedă, a plecat de la Rada la Londra la teatrul Memorial Shakespeare din Stratford, rămânând în 1960 să devină parte a Royal Shakespeare Company.

Citeste si: Marcel Pavel, mesaj de pe patul de spital: "M-au desființat efectiv, comportându-se precum hienele"

După ce l-a jucat pe Frodo Baggins într-o adaptare radiofonică din 1981, a primit rolul în ecranizarea trilogiei lui Peter Jackson, începând filmările în 1999.

Bilbo nu a apărut în Cele două turnuri, dar Holm a revenit pentru partea finală, Întoarcerea regelui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si