Lumea serialelor este din nou în doliu, pentru că un alt actor care a jucat în producții precum "Tânăr și neliniștit", "Santa Barbara" sau "Pasiuni", producții care au fost difuzate și la televiziunile din România a murit.

Roscoe Born s-a stins la 69 de ani. Actorul l-a interpretat pe Tom Fisher în perioada 2005-2009 în serialul fenomen "Tânăr și neliniștit".

Citeste si: Doliu în lumea muzicii. O solistă renumită a murit

Roscoe Born a murit
Roscoe Born a murit

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Cu inima grea împărtășesc vestea morții lui Roscoe Born. A fost un actor și un compozitor incredibil de talentat. Cei care l-au cunoscut știu cât de dedicat a fost cauzelor sociale și politice. Ne va fi dor pentru totdeauna", a scris Deanna Lynne, prietenă și parteneră de afaceri, pe pagină actorului.

Citeste si: Doliu în lumea artiștilor. A murit după ce a creat cel mai celebru personaj

Actorul era singur, însă a fost căsătorit de 3 ori și a avut doar un copil.

Primul mariaj a fost cu actrița Adrienne Hampton în perioada 1976-1982, cel de-al doilea a fost cu Randall Edwards, tot o colegă de breaslă în perioada 1985 – 1990 iar cea de-a treia, din care s-a născut fiica Alberta Mary, a fost cu Roberta Weiss în perioada 1994-2000, scrie dcnews.ro.

Roscoe Born a murit
Roscoe Born a murit

Citeste si: Doliu în Teatrul Românesc! A murit actorul Damian Oancea

Ultimul proiect în care a jucat actorul a fost serialul "One Life to Live" din care s-a retras în 2012. Foștii colegi ai actorului sunt afectați de dispariția lui Roscoe Born.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si