Veste tristă, în urmă cu puțin timp, în Spania. O personalitate importantă de la Atletică Madrid s-a stins din viață la vârsta de 93 de ani. Este vorba de vicepreședintele clubului, Lázaro Albarracín.

Citește și: Doliu internațional. Un fotbalist celebru și-a pus capăt zilelor

"Familia roș- albă deplânge moartea vicepreședintelui nostru, Lázaro Albarracín. O viață întreagă a transmis și a apărat valorile lui Atletico de Madrid.

Odihnească-se în pace.", a scris, Atletico Madrid, într-un comunicat de presă. Acesta și-a dedicat toata viața fotbalului și a însoțit  echipa în multe deplasări.

Citește și: Doliu în lumea fotbalului. Un tânăr a murit la 21 de ani

Doliu internațional. Un fotbalist celebru și-a pus capăt zilelor

Este doliu în lumea sportului. Un fotbalist cunoscut la nivel internațional și-a pus capăt zilelor la vârsta de de 27 de ani.

Un celebru fotbalist a recurs la un gest necugetat și și-a pus capăt zilelor la vârsta de 27 de ani.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și:  Mai mulți minori au amenințat că-și pun capăt zilelor după ce le-au fost închise conturile unui joc online. Autoritățile au pornit o campanie de informare în școli

În urmă cu ceva timp, acesta a suferit un accident și nu a mai reușit  să joace pentru prima ligă. Apropiații nu știu ce l-a dus pe sportiv să recurgă la un asemenea gest.

Polițiștii continuă să facă cercetări.

Citește și:  Fostul fotbalist Roland Stănescu s-a sinucis la doar 32 de ani. De ce a făcut acest gest

Anunțul trist al decesului lui Karim Gazzetta a fost făcut de clubul FC Servette, unde acesta a jucat o bună parte din cariera sa.  Acesta era jucătorul echipei HSK Zrinjski Mostar.

Citește și:  VIDEO| Un băiat de 14 ani din Bistrița a fost găsit spânzurat: adolescentul ar fi acceptat o provocare de pe internet

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si