Doliu în lumea muzicală! Un cunoscut critic muzical a decedat pe patul de spital

Criticul muzical Luminiţa Constantinescu, realizatoare de emisiuni muzicale de televiziune și radio a decedat pe aptul de spital. Aceasta era internată în spital din data de 30 decembrie 2020.

Author: Alina Raducu joi 21 ianuarie 2021 , 09:27

Doliu în lumea muzicală! Un cunoscut critic muzical a decedat pe patul de spital
Doliu în lumea muzicală! Un cunoscut critic muzical a decedat pe patul de spital
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Luminiţa Constantinescu s-a stins din viață miercuri, 20 ianuarie, la aproape o lună după ce fusese internată în spital. Decesul a fost confirmat de Mihaela Doboş, directorul fondator Radio România Muzical.

Doliu! Un cunoscut critic muzical a decedat pe patul de spital

„Era internată în spital din 30 decembrie şi s-a prăpădit în această dimineaţă. Pentru mine a fost nu numai o colegă, a fost prietena mea cea mai bună. Am stat în cămin împreună până în clipa în care ea s-a căsătorit şi a plecat cu soţul ei. Am rămas însă la fel de bune prietene în toată această perioadă, din anul 1967 când ne-am cunoscut la admitere la Conservator şi până acum în ultima clipă.

A fost una dintre cele mai bune colaboratoare pe care le-a avut Radioul, vorbesc despre perioada în care a trecut în televiziune, pentru că primii ani i-a petrecut în radio, alături de mine, ea la secţia de operă, eu la secţia de muzică corală.

Apoi a trecut în televiziune şi acolo a devenit unul din cei mai buni realizatori din Redacţia muzicală, cu imaginaţie, cu o voinţă extraordinară şi cu dragoste de muzică, şi cu foarte multă pasiune. Tot ce făcea cu pasiune, punea sufletul. Probabil de aia s-a şi prăpădit acum, pentru că a ars ca o flacără. Aşa că lumina ei s-a stins”, a declarat Mihaela Doboş, directorul fondator Radio România Muzical, pentru Agerpres.

Citeste si: Doliu în PSD. Un fost prefect și parlamentar al partidului a murit

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si