Interpreta de muzică populară Marina Bucosu s-a stins din viață în dimineața zilei de marți. 

Ea fusese diagnosticată cu cancer în fază terminală. La începutul anului, apropiații ei făcuseră apel la inimile oamenilor, pe rețelele de socializare, pentru donare de sânge.

Organismul artistei nu a mai rezistat bolii grele. 

Citește și: VIDEO| O celebră actriță a murit. A fost considerată un sex-symbol

Mesaje emoționante, după moartea Mariei Bucosu

Încă de la aflarea veștii tragice, mesajele de condoleanțe au început să curgă pe pagina de Facebook a artistei. Printre cei afectați de moartea interpretei de muzică populară se numără și multe vedete și persoane publice.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„A plecat Marina mea cea Dragă! Scumpa mea prietenă de peste 20 de ani! Acest înger de om care nu a deranjat niciodată pe nimeni, nici măcar cu un cuvințel!S-a luptat pâna în ultimă clipă, cu toate puterile, să rămână lângă familia ei frumoasă, lângă prieteni și lânga lumea căreia i-a cântat cu atâta drag!A suferit mult,foarte mult și-abia aștepta să treacă acest calvar și să înregistreze un nou colaj! Mare durere ne-ai lăsat în suflet tuturor!

Citește și: Ce se întâmplă cu averea artistică a lui Petrică Mîţu Stoian. S-a decis cine îi va prelua repertoriul

Am avut bucuria să te îmbrăţişez acum o săptămâna și să-ți văd zâmbetul inconfundabil! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău frumos și să-ţi fie drumul numai în lumină! Vei rămâne pentru totdeauna în sufletul meu și în inimile tuturor celor care ți-au iubit cântecele și te-au ascultat cu bucurie! Dumnezeu să te odihneasca în pace Marina BUCOSU!Condoleanţe Familiei!“,

a scris Jeni Nicolau, îndurerată.

Citește și: „Îi este dor de tati zilnic”. Cum se simte fetița lui Nosfe de când tatăl ei nu mai este

„Cu sufletul împietrit am aflat de moartea dumneavoastră! Îmi este tare greu să mă gândesc că nu mai sunteți printre noi. Fie ca bunul Dumnezeu să vă odihnească sufletul în pace! Sincere condoleanțe familiei! Drum lin spre îngeri, doamna Marina“ , a scris o altă cunoştinţă a interpretei.

Apel pe rețelele de socializare, pentru donare de sânge

La începutul acestui an, apropiații interpretei făcuseră apel pe rețelele sociale  pentru donare de sânge, deoarece artista avea nevoie de transfuzii.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: A murit scriitorul Dumitru Radu Popescu! Avea 88 de ani: „O pierdere uriașă pentru cultura română”

„Suntem convinși că mulți dintre voi o apreciați pe Marina! Știți că este un om minunat. Acum are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor! Puteți dona sânge la Centru de Transfuzii din Craiova, nu contează ce grupă de sânge aveți. Repetăm, puteți dona indiferent de grupa de sânge pe care o aveți.

!!! Rugămintea este să specificați că sângele este pentru Marina Bucosu, internată la Spitalul Județean Craiova”, a fost mesajul și rugămintea celor care o cunoşteau pe artista de muzică populară din județul Dolj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si