Doliu în lumea politică din Republica Moldova: Fostul deputat, Maria Postoico, a decedat

Doliu în lumea politică din Republica Moldova. Fostul deputat în Parlament și ex-președinte al fracțiunii PCRM, Maria Postoico, a decedat la vârsta de 69 de ani. Informația a fost confirmată de către fosta colegă a acesteia, Elena Bodnarenco.

R.B., miercuri 11 septembrie 2019 , 16:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Maria Postoico s-a stins în această noapte, în jurul orei 2:30, într-un spital din Capitală, din cauza unei boli incurabile.

Citeste si: Doliu în lumea sportului. A murit la doar 31 de ani

PUBLIKA.MD amintește că Maria Postoico din anul 1998 până în 2019 a fost deputat în Parlament, vice-preşedinte al Comisiei juridice pentru numiri şi imunităţi, preşedinte al Comisiei pentru securitatea statului şi asigurarea ordinii publice, al Comisiei juridice, pentru numiri şi imunităţi. La 31 martie 2005 este aleasă în funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului Republicii Moldova.

Citeste si: Tragedie în lumea fotbalului! Fiul legendarului Cafu a murit! Avea doar 30 de ani

A deţinut funcţia de preşedinte al Fracţiunii PCRM în Parlamentul Republicii Moldova de legislatura a XVII-a şi realeasă în aceaiaş funcţie la data de 4 septembrie 2009, membru al Comisiei juridice, numiri şi imunităţi.

Citeste si: Lumea muzicii românești, în doliu: Un celebru tenor a murit

Maria Postoico s-a născut la 4 aprilie 1950 în satul Horodişte, raionul Donduşeni și a făcut studiile la Universitatea de Stat din Moldova. De profesie a fost jurist. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si