Doliu în lumea presei. Jurnalista în vârstă de 26 de ani a murit, după ce a fost infestată cu gripă porcină

Bre Payton, jurnalista în vârstă de 26 de ani ce lucra pentru ziarul The Federalist, din California, s-a stins din viață după ce a fost infestată cu gripă porcină.

E. V., sâmbătă 29 decembrie 2018 , 19:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Jurnalista Bre Payton, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită în stare grave de una dintre prietenele sale. La scurtă vreme a fost dusă de urgență la spital, acolo unde s-a descoperit că suferea de gripă porcină și de meningită, scrie presa internațională. 

Jurnalistă în vârstă de 26 de ani a murit, după ce a fost infestată cu gripă porcină

Bre Payton lucra pentru ziarul The Federalist. Vestea tristă a fost dată de către fondatorul ziarului la care lucra. "Bre Payton a murit. Suntem devastați. Ultima dată când am văzut-o era fericită", este mesajul transmis pe Twitter.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si