Lumea sportului românesc este din nou în doliu. Un fost luptător și antrenor de la Clubul Sportiv Rapid s-a stins din viață. Clubul unde acesta a activat a anunțat vestea tristă.

Doliu în lumea fotbalului românesc! Un fost antrenor de la Rapid s-a stins din viață

Doliu în lumea fotbalului românesc! Un fost antrenor de la Rapid s-a stins din viață

[Sursa foto: Facebook- CS Rapid]

Constantin Alexandru s-a stins din viață

Fostul luptător și antrenor Constantin Alexandru s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Constantin Alexandru a fost multiplu medaliat la juniori şi seniori în anii '50-'60.

Marele sportiv a contribuit semnificativ în promovarea diviziei A a echipei greco-romane a Rapidului. Evenimentul a avut loc în anul 1962. 

S-a numărat printre cei mai buni antrenori pe care România i-a avut în loturile de juniori. A fost cel care a descoperit numeroși sportivi care au devenit adevărate valori în România: Gheorghe Minea a obținut bronzul Mondialele de juniori şi locul 7 la JO Moscova în anul 1980.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Un alt sportiv pe care l-a ajutat a fost Nicolae Tudor, campion naţional la juniori, Dănuţ Staudt, multiplu campion naţional la juniori şi Ionel Tase, maestru emerit al sportului și în prezent antrenor de greco-române la CS Rapid. 

Citește și: Accident groaznic pe o trecere de pietoni din Buftea. Greșeala pietonului care a fost prins sub roțile unui camion

Anunțul decesului făcut de Clubul Sportiv Rapid

A încetat din viață, la 83 de ani, Constantin Alexandru, fost luptător și antrenor de greco-romane la CS Rapid. Multiplu medaliat la juniori si seniori în anii ’50-’60, Constantin Alexandru a avut o contribuție importantă, în 1962, la promovarea în Divizia A a echipei de greco-romane a Rapidului.

La nivel de juniori a fost unul dintre cei mai buni antrenori din România. A descoperit numeroși sportivi de valoare, dintre care îi amintim pe Gheorghe Minea – bronz la mondialele de juniori și locul 7 la JO Moscova 1980, Laurențiu Iacob – bronz la europenele de juniori, Nicolae Tudor- campion național de juniori, Dănuț Staudt – multiplu campion național de juniori si Ionel Tase – maestru emerit al sportului, actual antrenor de greco-romane la CS Rapid. CS Rapid transmite condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească", este mesajul transmis pe pagina de Facebook de conducerea de la CS Rapid.

Citește și: EXCLUSIV: Fentanilul, medicament sau drog? Medicul Marinescu Adrian explică: "Poate să determine dependență fizică și psihică. Este o rețetă specială pentru eliberarea lui"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si