Fostul fotbalist de la Vitesse s-a aruncat de pe o stâncă înaltă de 35 de metri și a murit, chiar sub ochii soției și ai copiilor săi.

Fostul fotbalist a murit chiar sub ochii soției și ai copiilor săi

Tragedia a făcut ca soția lui să înceapă să filmeze săritura și a surprins momentul fatal. Ea și cei doi copii ai cuplului se aflau într-o barcă ancorată în fața stâncii.

Citeste si: Scene teribile: osemintele dintr-un mormânt de la Cimitirul Bellu au dispărut, precum și gardul și crucea acestuia

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Se pare că fostul fotbalist de la Vitesse, Lamrabatte nu și-a luat avântul necesar, iar înainte să ajungă în apă, s-a lovit de peretele de stâncă. Astfel, fostul sportiv și-a pierdut cunoștința și nu s-a mai putut salva. Scafandrii i-au scos trupul neînsuflețit din apă, iar autopsia a arătat că bărbatul nu a murit din cauza impactului cu stânc, ci pentru că s-a înecat, potrivit spynews.

Fanii au transmis mii de mesaje de condoleanțe familiei

După aflarea tragediei, fostul său club, Vitesse, a transmis un mesaj de condoleanțe pentru familia lui, pe rețelele sociale.

”Vitesse a primit trista veste a morții lui Mourad Lamrabatte. Fostul atacant al echipei a doua a clubului nostru abia împlinise 31 de ani. Le dorim familiei și prietenilor multă putere ”, se arată în mesaj.

Citeste si: Incident dramatic într-o pădure din Sibiu! Un bărbat a murit după ce copacul pe care îl tăia s-a prăbușit peste el

Poliţiştii încă nu au reuşit să o interogheze pe soţia lui Mourad Lambrabatte, care încă este în stare de şoc. Sursa citată anterior a dezvăluit că, în urma autopsiei, medicii legişti au stabilit că fostul fotbalist „s-a înecat în timp ce era în stare de semiconştienţă, după ce a lovit apa”. Nu a decedat în urma impactului cu stâncile, cum s-a crezut iniţial.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si