Profesoara Tuscano s-a stins din viață pe data de 4 aprilie anul trecut. Ea se vaccinase împotriva COVID-19 cu un vaccin de la compania AstraZeneca.

Citeste si: Un copil de 12 ani s-a înecat într-un canal de irigaţii, la Cetate, județul Dolj

Părinții cer statului o sumă impresionantă

Se pare că aceasta a avut o reacție adversă foarte rară și severă la vaccinul împotriva virusului SARS-CoV-2.

La un an de la moartea tinerei, părinții săi pot pot primi daune materiale imense.

Cauza morții a fost tromboză cerebrală. Cuantumul despăgubirilor de stat este de aproape 78.000 de euro. În cazul Francescăi a fost vorba despre un caz rar de tromboză cerebrală. Profesoara s-a vaccinat pe 2 aprilie 2021.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

Citeste si: Incident dramatic într-o pădure din Sibiu! Un bărbat a murit după ce copacul pe care îl tăia s-a prăbușit peste el

"Decesul pacientei poate fi asociat în mod rezonabil cu efectele adverse ale vaccinului anti-Covid-19", au declarat medicul legist Luca Tajana și hematologul Franco Piovella.

Francesca a murit după doar două zile de la vaccinare

Dacă familia sa va urma procesul legal pentru acordarea banilor, guvernul italian este obligat să le ofere aproximativ 77.000 de euro.

Citeste si: Un bărbat a pierit în timp ce își îngropa soția. Omul a vrut să ascundă crima, dar a făcut infarct

Tromboza sinusurilor venoase cerebrale (CVST) este un tip de cheag de sânge rar care se formează în sinusurile venoase din creier.

Cheagul poate bloca sângele din creier în drumul său spre inimă.

Când se întâmplă acest lucru, celulele sanguine se pot rupe de la presiune. Acest lucru poate provoca o hemoragie, un tip de accident vascular cerebral care provine din sângerare internă, mai spune sursa citată.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si