Doliu în lumea wrestlingului după ce rudele au anunțat decesul lui Daffney Unger sau Shannon Claire Spruill, pe numele ei real, fostă campioană World Championship Wrestling, în vârstă de 46 de ani.

Vedeta din wrestling a murit la numai 46 de ani.

Daffney Unger a fost găsită moartă, în propria casă, iar mama sa a fost cea ce a făcut anunțul tragic al dispariției sale.

”Vă anunţ, cu mult regret, trecerea în nefiinţă a fetei mele, Shannon Spruill... Scream Queen Daff. Shannon a încetat din viaţă în noaptea de marţi spre miercuri. Suntem devastaţi". 

Încă nu se cunosc cauzele decesului, însă în urmă cu câteva zile, Daffney Unger a postat pe internet un mesaj video extrem de tulburător.  

Vedeta ținea în mână un pistol și amenința că se va sinucide. O altă cauză ar putea fi leziunile creierului căpătate în urma numeroaselor contuzii cerebrale suferite în timpul meciurilor de wrestling. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: Este doliu în sport. Un antrenor de fotbal a murit după ce a fost lovit de un fulger

Vedeta a fost campioană în circuitul World Championship Wrestling.

Există zvonuri cum că Daffney Unger ar fi suferit de o boală foarte rară a creierului, chiar ea ar fi declarat că vrea să-și doneze creierul pentru cercetări, astfel încât medicii să descopere un tratament.

Daffney Unger a fost o vedetă a wrestlingului în anii 1990 şi la începutul anilor 2000. A fost campioana feminină în World Championship Wrestling, iar în 2009 Pro Wrestling Illustrated a nominalizat-o pe locul 18 în topul celor mai bune 50 de luptătoare din lume.

A fost măritată cu chitaristul Rich Ward, membru al trupelor Stuck Mojo şi Fozzy.

Citeste si: Sorana Cîrstea, în turul al doilea al US Open


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si