Doliu în Ministerul de Interne! S-a stins din viață la doar 40 de ani. Vestea a picat ca un trăsnet

Este doliu în Ministerul de Interne. Șeful ISU Vâlcea a murit la doar 40 de ani.

M. P., luni 10 decembrie 2018 , 15:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Asa cum am mai afirmat, suntem permanent alături de cetățeni și, de multe ori, uitam de noi. Acest lucru se confirmă, din nefericire, și astăzi, cand a plecat în lumea celor drepți colegul nostru mr. Băcănaru Ionuț Cristian- împuternicit șef centru operațional județean (40 de ani și 9 luni)”, transmite ISU Vâlcea pe Facebook.

Șeful ISU Vâlcea a murit la doar 40 de ani

Colegii săi au transmis un comunicat în care își exprimă condoleanțele.

“Suntem permanent alături de cetățeni, și de multe ori, uităm de noi. Colegul nostru, Bacanaru Ionuț Cristian a murit duminică, la 40 de ani și 9 luni. Dumnezeu să-l odihnească în pace! În aceste clipe grele, noi suntem alături de familia îndurerată”, se arată în comunicatul ISU Vâlcea.

Băcănaru Ionuț Cristian avea o vechime în muncă de peste 21 de ai. El și-a început cariera în anul 1997 in judetul Arad. A venit în județul Vâlcea în 1998, unde a lucrat la stingerea incendiilor, prevenire, in dispecerat, Centru Operațional. A ocupat funcția de locțiitor sef centru operațional până la sfârșitul lunii august, când a fost împuternicit șef centru operațional.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si