Doliu in presa romaneasca! Un jurnalist a murit la scurt timp dupa ce se internase in spital

Jurnalistul Şerban Enache s-a stins din viaţă la scurt timp după ce s-a internat din cauza problemelor de sănătate pe care le avea.

miercuri 06 decembrie 2017 , 14:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
Anunţul a fost făcut pe portalul Bursa. "Era colegul meu cel mai vechi, începând din 1993, am petrecut împreună zile şi nopţi în faţa calculatorului, ani şi ani.
 
Vorbea foarte, foarte rar, l-am poreclit "Cyborg", pentru că părea pe jumătate computer, extrem de competent, capabil să înlocuiască munca întregii echipe de tehnoredactare, aşa cum a şi dovedit-o în câteva rânduri.
De câtva timp nu s-a simţit bine, s-a internat în spital, alaltăieri a murit. Nu m-am aşteptat, era tânăr",
se arată pe site-ul respectiv. 
 
Sursa: WOWbiz.ro
 

Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Mario Fresh, în doliu! E devastat după ce o persoană dragă A MURIT: "Of, m-ai... Mario Fresh, în doliu! E devastat după ce o persoană dragă A MURIT: "Of, m-ai distrus"
demamici.ro
Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir... Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir într-un hotel, nicidecum ca o pacientă” | Demamici.ro
b1.ro
Cât câştigă un angajat la Lidl Cât câştigă un angajat la Lidl
monitorulcj.ro
Emil Boc, supărat pe Orban și Barna: „Am pierdut 5 milioane de euro” Emil Boc, supărat pe Orban și Barna: „Am pierdut 5 milioane de euro”
infoactual.ro
Andreea Marin a vrut să își pună capăt zilelor: “Cum a fost cazul Mădălinei.” Cine a... Andreea Marin a vrut să își pună capăt zilelor: “Cum a fost cazul Mădălinei.” Cine a salvat-o!
infoactual.ro
De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre! De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si