Doliu în PSD! A murit la doar 37 de ani. Mihai Fifor a făcut anunțul trist: "Ne-a părăsit nedrept de repede"

Doliu în lumea politică! Unul dintre membrii Partidului Social Democrat a murit azi-noapte.

M. P., marți 29 ianuarie 2019 , 10:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Vesea tristă a fost dată de Mihai Fifor care a postat un mesaj extrem de emoționant pe pagina sa de socializare.

Citeste si: Război total între jurnaliștii de la Times New Roman și femeile din PSD! Irina Tănase, iubita lui Dragnea, citată în calitate de pârât într-un nou proces

„Ne-a părăsit nedrept de repede, prietenul și camaradul nostru Cristian Videscu. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet frumos!”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Cine a fost Cristian Videscu

Cristian Videscu a fost unul dintre tinerii din PSD Arad care s-a implicat activ în politică și a reușit să urce, treptat, până la nivelul de secretar de stat. În urmă cu 13 ani a intrat în rândul PSD, fiind rând pe rând președinte al Organizației Locale nr. 25 PSD Municipiul Arad; coordonator PES activists Arad; coordonator al Departamentului sinteză și Comunicare Publică înființat la nivelul Consiliului Organizației Județene PSD Arad; șef al Biroului de Presă al PSD Arad; secretar în cadrul Secretariatului Executiv al organizației Județene PSD Arad, coordonator al Direcției Organizare – Structuri Interne; vicepreședinte PES activists România pentru Regiunea V Vest; vicepreședinte al Organizației Județene PSD Arad. De asemenea, în iunie 2016, Videscu a fost ales pe listele consilierilor județeni PSD, poziție pe care a ocupat-o până în februarie 2017 când a plecat la București pentru a fi numit secretar de stat în cadrul Departamentului Centenar.

Citeste si: Accident MORTAL la Bran! Un tânăr de 39 de ani a trecut cu mașina peste un bărbat de 54! 

Pe lângă activitatea politică, Cristian Videscu a fost implicat și în mass-media, fiind editor atât în cadrul cotidianului „Agenda”, cât și a publicației „Flacăra Roșie”.

Cauza morții lui Cristian Videscu

Cristian Videscu avea doar 37 de ani și era un politician de perspectivă din Arad. El a fost și consilier județean, secretar de stat în cadrul Departamentului Centenar. Din nefericire, el fusese diagnosticat cu o maladie cumplită și, se pare, că se afla de câteva zile bune internat într-un spital la Timișoara. Lupta lui cu boala s-a încheiat noaptea trecută, iar în urma lui a lăsat multă durere și lacrimi. Mihai Fifor a făcut publică trista veste potrivit căreia Cristian Videscu a părăsit această lume. Tânărul a fost secretar de stat în Guvernul Grindeanu, fost consilier în CJ Arad, vicepreşedinte PSD Arad

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si