Viceprimarul s-a stins la vârsta de 63 de ani

Liviu Domozină s-a stins din viață la finalul acestei săptămâni după ce a dus o luptă grea cu noul coronavirus. Potrivit ultimelor informații, bărbatul se afla de câteva zile în comă la un spital din Capitală.

Liviu Domozină avea 63 de ani și se pare că viceprimarul a suferit un atac cerebral pe fondul infecţiei cu noul coronavirus, cu care lupta de mai multe săptămâni.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate- wowbiz.ro

Citeste si: Laura Cosoi este în doliu. Tatăl ei a murit

Citeste si: Condamnare la închisoare pentru fostul Ministru liberal al Educației. Tribunalul Iaşi a pronuntat, vineri, primele sentinţe

Colegii din partid au trimis mesaje de condoleanțe emoționante

Colegii săi de partid, printre care și deputatul Marius Iancu, au transmis familiei mesaje de condoleanţe pe paginile de socializare: ”După o viață dedicată administrației locale și învățământului, viceprimarul comunei Ianca, Liviu Domozină a plecat dintre noi. Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace”, este mesajul transmis de Marius Iancu.

Sursa: Capital.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si