Judecătorii i-au gasit vinovaţi pe inculpaţi, care au primit pedepse cu executare. Cristian Adomniţei, fost ministru PNL al Educaţiei şi fost şef al Consiliului Judeţean Iaşi în perioada 2012- 2015, a fost condamnat la 3 ani şi 2 luni de detenţie cu executare.

Adomniţei a fost condamnat pentru fapte comise în timpul mandatului de preşedinte al CJ Iaşi, mai exact, pentru că a favorizat o companie din municipiu.

În dosarul ”Albumul” judecătorii au pronunțat condamnări pentru încă 3 persoane

Totodată, au mai primit condamnări și Teodora Jinga (4 ani şi 4 luni de închisoare cu executare), Carmen Irimescu (4 ani şi 4 luni de închisoare cu executare). Jinga şi Irimescu au ocupat funcţii de conducere la Consiliul Judeţean Iaşi.

Administratorul firmei favorizate, Letiţia Popa, a primit o pedeapsă de 4 ani şi 7 luni de închisoare cu executare iar firma pe care aceasta o conducea la momentul comiterii faptelor a primit o amendă penală de 105.000 de lei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Adi Minune are probleme cu poliția într-un dosar de șantaj

Citeste si: Moartea suspectă a unui polițist din Râmnicu-Vâlcea infectat cu Covid-19. Ce a spus cu puțin timp înainte să moară

Decizia nu este definitivă

Decizia pronunţată vineri de judecători nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si