Doliu în PSD. Vasile Corneluș Baciu a murit în somn

Doliu în PSD. Un PSD-ist din comuna ieșeană Alexandru Ioan Cuza s-a stins din viață. Primarul localității, Vasile Corneluș Baciu a murit în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 1:00.

G.B., miercuri 02 octombrie 2019 , 16:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Baciu ar fi murit în somn, iar medicii sosiți de urgență la reședința primarului nu au putut face nimic pentru a-l salva, relatează fanatik.ro.

Un PSD-ist a murit în somn

Doliu în PSD. Un PSD-ist a murit în somn

Citeste si: Cum va fi înmormântat preotul Theodor Sava după ce a decis să-și pună capăt zilelor

Vasile Corneluș Baciu urma să împlinească 52 de ani și se afla sub monitorizare, după ce era suspectat de un diagnostic mai crunt. Familia primarului a sunat de urgență la autorități, iar la locuința sa au sosit două ambulanțe. Cu toate acestea, medicii nu au reușit să îl resusciteze pe bărbat, arată presa locală.

Doliu în PSD. Un PSD-ist a murit în somn

Citeste si: Petre Geambașu a făcut accident. A lovit cu mașina un copil de cinci ani. Reacția incredibilă a fiului său

Vasile Corneluș Baciu era primar PSD și se afla la al patrulea mandat. Comuna pe care o administrează a ajuns în atenția presei anul trecut, după ce localitatea Al. I. Cuza a intrat în faliment.

Cei 15 angajați ai primăriei nu mai erau plătiți de trei luni, iar Baciu a răbufnit: „Nu avem bani! M-am săturat să tot bat pe la instituțiile statului să cer ajutor. Am făcut memorii și la Guvern, și la instituțiile județene, și la parlamentarii noștri, peste tot. Toți promit și atât. Suntem în faliment și nimeni nu ne ajută cu nimic. Vin oamenii la Primărie și cer iluminat, asfalt, vor și ei un trai decent. Eu ce să le zic?

Doliu în PSD. Un PSD-ist a murit în somn

Citeste si: Olandezul pedofil Johannes Visscher, subiect de documentar: „Am vrut să văd frica din ochii victimei”

Le tot promit ce îmi promit și mie alții. Ajung să-mi fie frică să mai ies și pe stradă. Oamenii s-au săturat și pe bună dreptate”, se lamenta Baciu anul trecut, pentru jurnalregional.ro

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si