Doliu în sportul MONDIAL! A murit la numai 26 de ani! "I s-a făcut rău în timpul antrenamentului!" - O lume întreagă îl plânge!

O nouă tragedie lovește sportul mondial. Un tânăr de 26 de ani a murit în timpul antrenamentelor.

C.I.P., marți 19 martie 2019 , 13:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Kenneth To (26 ani), vicecampion mondial cu ştafeta de 4x100 m mixt a Australiei în 2013, dar care a concurat în ultimii ani pentru Hong Kong, a încetat din viaţă după ce i s-a făcut rău în timpul unui antrenament efectuat în Florida, informează AFP.

Citeste si: Un bărbat de 50 de ani din Botoșani a avut parte de o moarte CUMPLITĂ! A căzut din picioare în timp ce aștepta să-și ridice ajutorul de șomaj!

Conform Institutului pentru sport din Hong Kong, Kenneth To efectua un stagiu de pregătire de trei luni la Universitatea din Florida. 'El s-a simţit rău în timpul unui antrenament şi a fost transportat la spital unde, din păcate, a decedat", se precizează într-un comunicat al acestui institut.

"Faceţi ca durerea să nu existe în paradis... RIP", a scris pe reţelele de socializare chineze multiplul campion olimpic Sun Yang, care a fost coechipier cu To în ştafeta de 4x100 m la Jocurile Chinei din 2017.

Citeste si: Patriarhul Daniel a împlinit 29 de ani de la hirotonie: ”Apără Ortodoxia în aceste vremuri tulburi şi complicate”

În cursul carierei sale, Kenneth To a cucerit medalia de aur la ştafetă 4x100 m la Jocurile Commonwealth-ului din 2014 şi argintul la ştafetă 4x100 m mixt în 2013, cu echipa Australiei, ţara în care a crescut, înainte de a trece, în 2016, sub culorile Hong Kong-ului, ţara sa natală.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si